Zelena salata dostupna je cijelu godinu i neizostavan je prilog našim jelima, a najčešće se jede sirova u salatama ili sendvičima.
Osvježavajuća salata puna začina i mediteranskog okusa spoj je piletine, ljetnog sezonskog povrća i osvježavajućeg dresinga.
Klasična verzija ovog jela obično uključuje jednostavnu mješavinu zelene salate, krutona i sira u preljevu od inćuna i češnjaka, ali ovaj recept dodaje pečenu piletinu i kuhana jaja.
Ovi burgeri su zdravi, a zasitni. Idealni su za one koji bi pojeli „nešto konkretno“, ali i pazili na kalorije.
Sendvič s pohanim kruhom s jajima, sirom, šunkom, rajčicom i zelenom salatom. Idealan i zasitan doručak. Obožavat će ga i najmlađi i stariji. Dodatke mijenjajte po svojim željama.
Pan bagnat sendvič je koji je specijalitet Nice u Francuskoj. Sendvič se sastoji od pain de campagne, cjelovitog pšeničnog kruha, koji obuhvaća klasičnu saladu niçoise, salatu koja se sastoji uglavnom od sirovog povrća, tvrdo kuhanih jaja, inćuna i / ili tune te maslinovog ulja, soli i papra.
Super ukusan recept koji možete prilagoditi na razne načine i dodati neko drugo meso, umake ili povrće.