Juneći ramstek u toću

Vrijeme pripremePriprema
15min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
45min
Ukupno vrijemeUkupno
1h
KompliciranostTežina
Cijena
Juneći ramstek u toću
Juneći ramstek u toću
Juneći ramstek u toću
Juneći ramstek u toću
Juneći ramstek u toću

Lagano i brzo jelo za svaki dan.

Sastojci

Broj porcija
2
280 gramsteka
Poriluk, kapula, češnjak
Maslinovo ulje
Gljive po želji
Senf, konšerva+začini po želji
Manistra po želji
Parmezan

Priprema

1 Pržite meso

Na maslinovom ulju, poriluku i luku lagano pecite ramstek. Kako sok isparava, tako ga lagano okrećite. Prekrijte ga nasjeckanim gljivama i dinstajte dok ne izgube tekućinu. Pustite da toć postane manje voden.


2 Izrežite ramstek

Izvadite ramstek i izrežite ga na šnite. Prelijte točem, pa poslužite uz zelenu salatu i crno vino.