Pileća prsa prerežite vodoravno, ali ne do kraja, kako biste dobili "džep". Unutra stavite 2 ploške pureće šunke i 2 listića sira. Lagano zatvorite prsa i učvrstite čačkalicama ili kuhinjskim koncem.
U tavi zagrijte malo ulja i pecite punjena pileća prsa. Pecite ih oko 5 minuta sa svake strane na srednje jakoj vatri, dok ne dobiju zlatnu boju.
Izvadite meso iz tave i ostavite ga sa strane. U istu tavu dodajte maslac, pustite da se otopi pa umiješajte kiselo vrhnje. Kratko zagrijte na laganoj vatri i po potrebi začinite solju i paprom.
Vratite pileća prsa u umak i pustite da lagano krčkaju još 5 minuta, kako bi se sir iznutra dodatno otopio, a meso bilo sočno.
U međuvremenu zakuhajte lonac vode. Kad voda zavre, dodajte njoke i kuhajte ih dok ne isplivaju na površinu (oko 2 minute). Ocijedite ih i, po želji, kratko prepržite na maslacu za dodatnu aromu.
Na tanjur stavite punjena pileća prsa prelivena kremastim umakom, a uz njih poslužite njoke ili jednostavno sve zajedno pomiješajte u tavi.