Sendvič s pohanim kruhom s jajima

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
20min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Sendvič s pohanim kruhom s jajima
Sendvič s pohanim kruhom s jajima, sirom, šunkom, rajčicom i zelenom salatom. Idealan i zasitan doručak. Obožavat će ga i najmlađi i stariji. Dodatke mijenjajte po svojim željama.

Sastojci

Broj porcija
10
500 gtosta ili kruha
7jaja
1 dlmlijeka
Sol, vegeta, origano (ili začini po želji)
Sir (gauda ili neki drugi po želji)
Šunka

Priprema

1

Dobro operite zelenu salatu i rajčice. Rajčice narežite na tanke kolutove.

2

Izmutite jaja, dodajte mlijeko, sol, vegetu i origano (ili po želji neke druge začine).

3

U tavu stavite maslinovo (ili suncokretovo ulje) i ostavite da se zagrije na srednjoj temperaturi. Umočite tosteve u jaja s obe strane i stavite peći. Pecite sa svake strane dok ne porumene. Izvadite ih na tanjur na koji ste stavili salvete da upiju višak masnoće.

4

Na jedan tost stavite sir, šunku, rajčice i zelenu salatu. Poklopite s drugim tostom.