U većoj posudi pomiješajte toplo mlijeko, šećer i suhi kvasac. Ostavite sa strane 5 minuta kako bi se kvasac aktivirao.
U smjesu s kvascem dodajte brašno, sol i jaje pa sve sastojke dobro pomiješajte pomoću drvene kuhače, a zatim rukama umijesite tijesto. Mijesite otprilike 5 minuta kako bi dobili glatko i elastično tijesto.
U posudu s tijestom narežite maslac sobne temperature na manje komade i umijesite u tijesto. Mijesite otprilike 10 minuta, zatim tijesto prebacite na lagano pobrašnjenu podlogu i mijesite još 5 minuta.
Tijesto prebacite u veću posudu, prekrijte plastičnom folijom i ostavite na toplom mjestu 1 sat.
Dlanom pritisnite tijesto kako bi izbacili zrak, a zatim ga prebacite na ravnu plohu i mijesite 5 minuta. Tijesto podijelite na 4 jednaka komada. Svaki rukama oblikujte u kuglu. Prebacite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i na njega poslažite tijesto, ostavljajući razmak između kuglica, prekrijte krpom i ostavite na sobnoj temperaturi 30 minuta.
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva i pecite 20 minuta.
Pečeni kruh ostavite da se ohladi prije rezanja, a pećnicu smanjite na 160 stupnjeva.
U posudi srednje veličine, pjenjačom, sjedinite krem sir, šećer i slatko vrhnje. Dobivenu smjesu prebacite u slastičarsku vrećicu i škarama odrežite vrh.
Maslac narežite na manje komade, a zatim ga otopite u mikrovalnoj. Ostavite da se kratko ohladi, a zatim dodajte protisnuti češnjak, kondenzirano mlijeko, jaje, med i sjeckani peršin. Miješajte dok se svi sastojci ne sjedine.
Kruh zarežite, ne do kraja, u oblik zvijezde, tako da dobijete 8 dijelova.
Rukama, oprezno, razdvojite dijelove kruha te svaki dio napunite s kremom od sira.
Kruh prebacite u manju posudu ili tanjur te ga prelijte s 3 do 4 žlice umaka. Ponovite postupak s ostatkom kruha.
Kruh posložite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pecite 10 minuta.
Izvadite ga i ostavite da se kratko ohladi prije posluživanja.