Priprema
Pomiješati suhe sastojke za bijelo tijesto pa dodati omekšani maslac i mlako mlijeko.
Umijesiti tijesto pa ga podijeliti na dva dijela. Jedan dio ostaje bijeli, a drugi dio podijeliti na još dva dijela za svijetlo i tamno smeđi
Za svijetlosmeđe tijesto u šalici pomiješati kakao i mlijeko pa umijesiti u manji dio tijesta. Dodati brašna po potrebi ako je ljepljivo.
Za tamnosmeđe tijesto također napraviti kao i sa svijetlim.
Sva tri tijesta podijeliti na po 9 komada te ih ostaviti 10 minuta da odmaraju.
Od svijetlosmeđeg tijesta napraviti valjke dužine kalupa, u ovom slučaju je korišten pnaj dimenzija 10x20 cm.
Tamnosmeđe tijesto rastanjiti na 9 pravokutnika širine cca 5 cm i također dužine kalupa. Na rub pravokutnika staviti svijetlosmeđi valjak pa zarolati.
Isto ponoviti s bijelim tijestom te njime oviti tamnosmeđe.
Valjke slagati u kalup na papir za pečenje te ostaviti 30 min.
Peći u pećnici 30 minuta na 170 C.
Ohlađeno preliti čokoladom i posuti sjeckanim lješnjacima