Svinjska leđa dobro istucite i posolite.
U tavi zagrijte ulje i stavite sitno sjeckani luk te ga dinstajte na umjerenoj temperature dok ne omekša.
Dodajte majčinu dušicu, odkoštene, narezane suhe šljive i češnjak. Kratko dinstajte, zalijte s crnim vinom, posolite, popaprite i dinstajte dok vino ne ispari, a sastojci u potpunosti ne omekšaju. Ohladite i dodajte krušne mrvice te usitnite sve u multipraktiku.
Namažite dobivenu smjesu na svinjetinu te zamotajte odreske u male rolade koje možete ili zavezati ili probiti čačkalicama da se ne odvajaju.
Rolade pecite na zagrijanom ulju pazeći da dobiju lijepu boju, ali da ostanu sočni.
Na zagrijano ulje stavite smeđi šećer, blago ga karamelizirajte te dodajte kiseli kupus, lovor i grožđice. Dinstajte na laganoj temperaturi dok ne omekša, posolite, popaprite te dodajte sjeckane orahe.
Meso izrežite na sitnije komade i poslužite s dinstanim kupusom.