Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Posudu za pečenje obložite papirom za pečenje ili premažite uljem.
Piletinu stavite na pripremljeni lim. Oštrim nožem napravite 5-6 proreza na svakom komadu piletine pazeći da ne prerežete do kraja.
U zdjelici pomiješajte maslinovo ulje, limunov sok, kopar, peršin, češnjak, sol i papar. Pileća prsa premažite smjesom maslinovog ulja. Preostalu smjesu ostavite po strani.
U veću zdjelu dodajte kriške tikvica, žutu tikvicu, rajčicu (ili pečenu crvenu papriku) i crveni luk te prelijte preostalom smjesom maslinovog ulja. Lagano promiješajte da se povrće obloži smjesom.
Proreze na piletini napunite tikvicama, žutim tikvicama, rajčicom, crvenim lukom i fetom. Popunjena pileća prsa pospite mozzarellom i feta sirom.
Pecite 20 do 25 minuta, odnosno dok piletina ne bude gotova. Ukrasite svježim koprom i peršinom.
(po porciji)