U velikoj posudi umutite maslac, šećer i tri jaja. Dodajte brašno, kvasac i sol te promiješajte da se sjedini. U sredini napravite udubinu, ulijte mlijeko i sjedinite rukama; tijesto će biti prilično ljepljivo, ali suzdržite se od dodavanja dodatnog brašna. Pokrijte posudu vlažnom kuhinjskom krpom i ostavite na toplom mjestu 2 sata ili dok se ne udvostruči.
Utisnite šaku u središte dignutog tijesta, a zatim ga lagano mijesite minutu ili dvije na lagano pobrašnjenoj radnoj ploči. Pobrašnite ruke i oblikujte dvanaest pojedinačnih kuglica tijesta, veličine tek malo veće od oraha. Stavite ih na pobrašnjeni lim i ponovo pokrijte vlažnom kuhinjskom krpom. Ostavite da se diže još sat vremena.
Zagrijte pećnicu na 180 ̊C s ventilatorom. Premažite peciva smjesom od jaja i mlijeka, a vrhove pospite sjemenkama sezama. Pecite 15-20 minuta ili dok ne porumene.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk, češnjak, začine i šećer, te pržite 5 minuta dok ne omekša. Kuhajte 10-15 minuta dok se luk ne karamelizira, dodajte ocat i pustite da se kuha nekoliko minuta. Dodajte Worcestershire umak i umak od rajčice, dobro promiješajte i nastavite kuhati oko 8 minuta dok se umak ne reducira. Okusite i prilagodite začine. Maknite s vatre i ostavite sa strane.
Za umak pomiješajte sve sastojke u posudi. Okusite i prilagodite začine.
Luk i češnjak prvo dinstajte na 2 žlice maslinovog ulja dok ne omekšaju (oko 5 minuta). Prebacite u posudu i pustite da se malo ohladi. Dodajte worchershire umak, senf, sol i papar te dobro promiješajte. Dodajte mljevenu govedinu i lagano promiješajte da se sjedini. Oblikujte 12 pljeskavica. Zagrijte ulje u tavi na srednje jakoj vatri i pržite svaku pljeskavicu 2-4 minute, povremeno okrećući. Na vruću pljeskavicu stavite krišku sira i pustite da se otopi. Prebacite na tanjur.
Prepolovite brioche peciva i tostirajte ih u tavi dok lagano ne porumene. Na donju polovicu rasporedite malo umaka tisuću otoka i umaka za roštilj, a na vrh salatu, rajčicu, pljeskavicu, umak tisuću otoka i umak za roštilj, te prekrijte drugom polovicom peciva. Po želji odmah poslužite s krumpirićima i kolutovima luka.