U lonac dodajte narezane breskve, šećer i sol te promiješajte da se sjedini.
Kuhajte na umjerenoj vatri nekoliko minuta, dok se šećer ne otopi i breskve puste sok. Sklonite s vatre i ostavite sa strane.
Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Narežite maslac na komade i ubacite u kalup za pečenje 20 x 30 cm. Stavite posudu u pećnicu na 5 minuta kako bi se maslac rastopio. Kad se otopi, izvadite posudu iz pećnice.
U velikoj zdjeli pomiješajte brašno, šećer, prašak za pecivo i sol. Ulijte mlijeko i promiješajte dok se ne sjedini. Smjesu izlijte u tavu preko rastopljenog maslaca i zagladite površinu.
Po smjesi rasporedite breskve i sok koji su pustile. Po vrhu posipajte cimet ukoliko ga koristite.
Stavite u pećnicu i pecite 40 minuta. Poslužite toplo, po želji s kuglicom sladoleda.
(po porciji)