Pomiješajte brašno i jaja dok ne dobijete kompaktnu smjesu. Mijesite dok ne dobijete glatko tijesto.
Na maslinovom ulju kratko pirjajte sitno sjeckano meso boškarina i sitno nasjeckanu ljutiku dok tekućina od mesa ne ishlapi. Začinite soli i paprom.
Tijesto prebacite na pobrašnjenu podlogu i tanko ga razvaljajte. Kalupom (ili čašom) napravite krugove promjera oko 10 cm. Napunite ih nadjevom od boškarina te zatvorite u obliku tortelina. Ukoliko je potrebno pri oblikovanju tortelina smočite rubove s vodom.
Zakuhajte lonac vode i lagano posolite. Kuhajte torteline u kipućoj vodi dok ne isplivaju na površinu.
Na sredinu tanjura dodajte po četiri tortelina i ukrasite naribanim sirom Grana Padano, sušenim rajčicama i maslinovim uljem. Dekorirajte tanjur sa sezonskim zelenim povrćem i poslužite.