Recepti

Jadranska hobotnica

55min

Kombinacija tople kuhane hobotnice i hladne kreme od maslinovog ulja pružit će vam jedinstven doživljaj za nepce. Poslužite s listićima kadulje.

Svinjski flam u korici od pistacija

4h 45min

Marinirana sporo pečena svinjetina omotana je u hrskave pistacije i poslužena uz umak od pečenja. Meso ostaje sočno i mekano zbog dugog pečenja, a najbolje je posluženo uz sezonsko povrće.

„Cappuccino“ od krumpira, sipa i tartufa

55min

Kombinacija pirjanih sipa, pirea i crnih tartufa oduševit će vaše goste okusom i izgledom. Poslužite uz kvalitetno vino i uživajte.

Tartar od junetine

1h 5min

Za pripremu ukusnog tartara potreban vam je komad kvalitetnog i svježeg mesa i začini. Poslužite ga uz domaću majonezu od maslinovog ulja, mousse od žumanjaka, karamelizirani luk i začinsko bilje.

Tortelini od boškarina

55min

Mekano tijesto s jajima punjeno je nadjevom od pirjanog boškarina i luka i posluženo naribanim Grana Padanom i sušenim rajčicama.