Rabarbara

Rabarbara je kiselkasta biljka koja podsjeća na blitvu, a jestiva je samo njezina ružičasta stabljika od koje se mogu napraviti razni deserti, ali i ukusan pekmez.

Rabarbara
Recepti
Drobljenac s rabarbarom i mandarinama
(10)
1h

Rabarbara je višegodišnja biljka, porijeklom iz Sibira, koja se koristi u prehrambene svrhe, a bogata je vitaminima i antioksidansima. Donosimo vam recept kako da ju iskoristite. Ovaj drobljenac možete poslužiti kao desert - uz kuglicu sladoleda, ali i ukusan doručak- uz čašu finog hladnog mlijeka.

Crumble od rabarbare i jagoda
40min

Idealan ljetni desert, crumble od rabarbare i jagoda kultnog zagrebačkog restorana Vinodol.

Index kuhinja

Cijelo smo vrijeme tortu rezali pogrešnim nožem, s ovim to ide kao od šale

Cijelo smo vrijeme tortu rezali pogrešnim nožem, s ovim to ide kao od šale

SLASTIČARKA otkriva tajne savršenog rezanja torte, a najvažnije je da koristite pravi nož.
Ovaj blagdanski klasik toliko je jednostavan da ga mogu napraviti i djeca

Ovaj blagdanski klasik toliko je jednostavan da ga mogu napraviti i djeca

RECEPT za klasičnu roladu od kokosa bez pečenja. Idealna je za blagdane i obiteljska okupljanja.
Svinjski kotleti mogu ispasti itekako ukusno, pripremite ih na jedan od ovih načina

Svinjski kotleti mogu ispasti itekako ukusno, pripremite ih na jedan od ovih načina

DONOSIMO tri provjerena recepta za svinjske kotlete: u kremastom umaku od češnjaka, pohane u panko mrvicama i pečene s krumpirom.