Rabarbara

Rabarbara je kiselkasta biljka koja podsjeća na blitvu, a jestiva je samo njezina ružičasta stabljika od koje se mogu napraviti razni deserti, ali i ukusan pekmez.

Rabarbara
Recepti
Drobljenac s rabarbarom i mandarinama
(10)
1h

Rabarbara je višegodišnja biljka, porijeklom iz Sibira, koja se koristi u prehrambene svrhe, a bogata je vitaminima i antioksidansima. Donosimo vam recept kako da ju iskoristite. Ovaj drobljenac možete poslužiti kao desert - uz kuglicu sladoleda, ali i ukusan doručak- uz čašu finog hladnog mlijeka.

Crumble od rabarbare i jagoda
40min

Idealan ljetni desert, crumble od rabarbare i jagoda kultnog zagrebačkog restorana Vinodol.

Index kuhinja

Kreće sezona kuhanog vina, evo kako da vam kod kuće ispadne bolje nego na Adventu

Kreće sezona kuhanog vina, evo kako da vam kod kuće ispadne bolje nego na Adventu

JEDNOSTAVAN i brz recept za klasično kuhano vino s cimetom, klinčićima i narančom, idealan topli napitak za hladne zimske dane.
Deserti s jabukama gotovi u 30 minuta ili manje, odaberite svog favorita

Deserti s jabukama gotovi u 30 minuta ili manje, odaberite svog favorita

OD klasika do brzih modernih slastica, pronađite inspiraciju za slatke trenutke.
Gurmansko jelo za posebne prilike: Pačji batak sa šljivama i pireom

Gurmansko jelo za posebne prilike: Pačji batak sa šljivama i pireom

OVAJ recept za pačje batke s timijanom i šljivama spaja fine dining i domaću kuhinju u savršenu ravnotežu okusa.