“Apsolutno nema smisla gljive kuhati 70min, generalno nista od ovoga toliko, osim ako ne zelite da potpuno nestanu”
“Ovo je apsolutno najbolji nacin pripreme kupusa. Nakon isprobanog recepta samo ga ovako spremam. Sjajan! Ukusno i zapeceno”
“Prelos kolac, dala sam mu sansu nekoliko puta ali sanse nema da bude ukusan. Iznutra uvijek ostaje gnjecav, dosta je tezak. Nula bodova”
Moji komentari
Visokoproteinska povrtna juha s ječmom i lećom
“Apsolutno nema smisla gljive kuhati 70min, generalno nista od ovoga toliko, osim ako ne zelite da potpuno nestanu”
Karamelizirani kupus iz pećnice
“Ovo je apsolutno najbolji nacin pripreme kupusa. Nakon isprobanog recepta samo ga ovako spremam. Sjajan! Ukusno i zapeceno”
Kolač bez ulja i maslaca
“Prelos kolac, dala sam mu sansu nekoliko puta ali sanse nema da bude ukusan. Iznutra uvijek ostaje gnjecav, dosta je tezak. Nula bodova”