Pripremite 4 komada aluminijske folije dimenzija 15x30 cm. Listove folije zarolajte po širini, da dobijete kalup nalik tuljcu ili kornetu. Lim za pečenje obložite papirom za pečenje, a pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
Lisnato tijesto razvaljajte u pravokutnik i rezačem za pizzu narežite na tanke trakice. Narezane trakice omotajte oko aluminijske folije, počevši od užeg dijela do ¾ visine korneta. Ako trakica nije dovoljno dugačka, dodajte još jednu trakicu i nastavite motati. Zamotano tijesto poslažite na prethodno pripremljeni lim za pečenje, ostavljajući razmak između tijesta.
Žumanjak razmutite sa vodom i soli pa kistom premažite tijesto. Pecite u pećnici 7 do 9 minuta.
Izvadite iz pećnice, ostavite da se tijesto u potpunosti ohladi prije nego što maknete aluminijske kalupe. Dok čekate da se tijesto ohladi pripremite nadjev.
Mrkvu operite, ogulite i naribajte. Skuhajte tvrdo kuhana jaja, dobro ih ohladite, ogulite i sitno nasjeckajte. U posudi srednje veličine pjenjačom sjedinite sve sastojke koji su navedeni u nadjevu, osim listova peršina koji su za dekoraciju. Nadjev koji ste dobili prebacite u slastičarsku vrećicu kako bi lakše napunili lisnato tijesto.
Ohlađeno tijesto napunite nadjevom, te po 2 grančice peršina utaknite u nadjev od sira.