Topli sendviči

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Topli sendviči by Shutterstock Shutterstock

Topli sendviči podsjećaju na djetinjstvo. Ako su vam dosadili oni klasični ili iz tostera, izdvojite koju minutu više da biste ih ubacili u pećnicu i dobili novi okus.

Sastojci

Broj porcija
2
100 gsira (npr. gouda)
100 gšunke
3kisela krastavca
1kiselo vrhnje (200 g)
1 prstohvatsoli i papra
1francuz ili kruh za tost

Priprema

1Pripremite nadjev

Sir naribajte što sitnije. Šunku i krastavce nasjeckajte na kockice i sve zajedno promiješajte kiselim vrhnjem. Dodajte sol i papar.


Narežite kruh i namažite ga nadjevom.


2Ispecite

Stavite u zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i pecite 10 do 15 minuta.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.