Izradu započnite odmrzavanjem malina laganim zagrijavanjem u loncu na štednjaku. Zgnječite bobice stražnjom stranom žlice. Maknite s vatre prije nego što počnu kuhati.
Procijedite maline kroz sito kako bi odstranili sitne sjemenke. Pire od malina ostavite da se ohladi.
Zagrijte pećnicu na 175 stupnjeva. Kalup veličine 20x25 cm obložite papirom za pečenje i ostavite sa strane.
U posudu stavite pšenično brašno i šećer u prahu i dobro promiješajte. Dodajte maslac i izmiješajte u mrvičasto tijesto.
Smjesu ravnomjerno utisnite na dno pripremljenog kalupa, izbodite vilicom i pecite oko 15 minuta.
Preostale sastojke za nadjev od malina umutite zajedno te dodajte pire od malina.
Prelijte nadjev preko djelomično pečene podloge od prhkog tijesta i pecite još 20-25 minuta, ili dok nadjev ne postane stabilan.
Potpuno ohladite, izrežite na oblike po želji i po potrebi posipajte šećerom u prahu prije posluživanja.