Piškota - jagoda rolada

Vrijeme pripremePriprema
30min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
5min
Ukupno vrijemeUkupno
35min
KompliciranostTežina
Cijena
Piškota - jagoda rolada
Piškota - jagoda rolada
Piškota - jagoda rolada
Piškota - jagoda rolada

Sastojci

Broj porcija
24
24piškote
200 mlmlakog mlijeka za natopiti piškote
200 gkrem sira
250 gmascarponea
200 gotopljene bijele čokolade
100 mlvrhnja za šlag

Priprema

1 Krema

Za kremu otopite bijelu čokoladu na pari pa pustite da se ohladi na sobnu temperaturu.


Pomiješajte krem sir i mascarpone, dodajte otopljenu čokoladu, vrhnje izradite u šlag i sve zajedno sjedinite.


2 Slaganje

Piškote natopite mlijekom i poslažite na prijanjajuću foliju pa na njih rasporedite kremu u sloju od cca 2 cm.


Po sredini postavite jagode i sa svake strane zarolajte prema sredini.


3 Hlađenje

Stavite u hladnjak preko noći.

Kristina Pavković
Kristina Pavković
amateur chef