Oraščići punjeni Lino Ladom

Vrijeme pripremePriprema
20min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
35min + hlađenje +
KompliciranostTežina
Cijena
Oraščići punjeni Lino Ladom by Helena Pudić Helena Pudić

Malo drugačiji oraščići, ovoga puta punjeni Lino Ladom.

Sastojci

Broj porcija
20
250 gbrašna
200 gmaslaca sobne temperature
100 gšećera u prahu
120 gmljevenih oraha
2 žličicekakaa
1 prstohvatsoli
Lino Lada za punjenje

Priprema

Pomiješajte sve sastojke, dobro umijesite, omotajte prozirnom folijom pa stavite na 30 minuta u hladnjak.


Kalupe premažite uljem pa ih uronite u brašno, a višak otresite. Žličicom vadite tijesto pa radite male kuglice i utisnite ih palcem u kalup.


Pecite u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva oko 10-15 minuta. Ostavite da se ohlade pa ih izvadite, napunite namazom i lijepite.