Maslac sobne temperature miksajte sa šećerom 1-2 min. Dodajte jedno po jedno jaje i žumanjke neprestano miksajući.
U smjesu maslaca, šećera i jaja dodajte crvenu prehrambenu boju pa dobro izmiksajte.
Sve suhe sastojke izvažite i pomiješajte u jednoj posudi (brašno, kakao, sol, sodu bikarbonu).
Mokre sastojke, kefir, ulje i ocat, također izmjerite i pomiješajte u zasebnoj posudi.
U crvenu smjesu naizmjenično dodajte suhe i mokre sastojke i miksajte dok se sastojci ne sjedine. Dva biskvita pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 35 minuta na 180 stupnjeva.
Biskvite dobro ohladite i svaki prerežite na pola kako bi se ukupno dobilo četiri biskvita.
Za kremu, krem sir pomiješajte sa šećerom u prahu i vanilijom pa dobro izmiksajte dok se šećer ne otopi (smjesa mora biti glatka i sjajna).
U dobivenu smjesu dodajte vrhnje za šlag i miksajte dok se smjesa ne poveže (2-3 min, pazite da se ne izmiksa previše jer se vrhnje može pretvoriti u maslac).
Slažite tortu tako da stavite sloj biskvita pa sloj kreme i tako dok ne potrošite biskvite, a na kraju ju premažite ostatkom kreme.
Pustite mašti na volju i ukrasite tortu po vlastitim željama, a u okusu ćete sigurno uživati.