Otopite šećer, med i maslac, a zatim dodajte sodu bikarbonu da se zapjeni. Kuhajte još nekoliko minuta dok smjesa ne postane boje karamele.
Malo ohladite pa dodajte jaja, jedno po jedno, izmiksajte pa dodajte mlijeko i na kraju brašno. Zamijesite mekše tijesto i razvaljajte kore.
Kore se lagano valjaju i možete ih valjati i na papiru za pečenje. Od tijesta ćete dobiti četiri kore, a pecite ih 5 do 7 minuta na 180 stupnjeva.
Pomiješajte malo mlijeka, brašno i šećer, a ostatak mlijeka stavite da zakuha. Kad je mlijeko zakuhalo, umiješajte mješavinu mlijeka, brašna i šećera i skuhajte kremu.
Kuhajte dok se ne zgusne, a zatim preko stavite prozirnu foliju i ohladite. U ohlađenu kremu dodajte margarin.
Kolač slažite tako da krenete s prvom korom, zatim na nju stavite polovicu kreme, pa drugu koru, pa pekmez, pa treću koru. Na to zatim ide druga polovica kreme, a na kraju i četvrta kora.
Stavite nešto teško na kolač i ohladite ga, a kada se ohladi i očvrsne, narežite i poslužite.