U posudu stavite jaje, šećer i vanilin šećer te sve izmiksajte. Potom dodajte ulje, a nakon toga i mlijeko.
U drugoj posudi pomiješajte suhe sastojke. Dodajte mljevene orahe i prašak za pecivo u brašno i sve dobro promiješajte.
Zatim suhe sastojke postepeno dodajte u posudu gdje ste izmiješali mokre sastojke pa izmiksajte da nastane glatka smjesa.
Upalite pećnicu da se grije na 180 stupnjeva. Nauljite posudu za pečenje dimenzija otprilike 30 x 20 cm te je pobrašnite. Ulijte smjesu za biskvit i pecite 20 minuta.
U prašak za puding dodajte šećer i od ukupne količine mlijeka odvojite oko 100 ml pa umiješajte u prašak za puding sa šećerom i pazite da vam ne ostanu grudice.
Ostatak mlijeka stavite kuhati i kad provrije umiješajte smjesu za puding. Uz stalno miješanje kuhajte puding 2 minute dok ne postane gust.
Pazite da ne nastanu grudice. U još vruću smjesu dodajte maslac narezan na komadiće i miješajte dok se ne otopi.
Na ohlađeni biskvit izlijte još vruću kremu i dobro je izravnajte. Nakon što se krema malo ohladi po njoj naribajte čokoladu i ostavite ga da se hladi, najbolje preko noći.