Kvasac i šećer pomiješajte s toplim mlijekom pa ostavite desetak minuta da se zapjeni.
U glatko brašno koje ste stavili u veću posudu stavite dignuti kvasac, sol, mlijeko i suncokretovo ulje.
Zamijesite tijesto i dodajte malo brašna ako je potrebno, ali nikako ne previše.
Kad ste zamijesili glatko tijesto, ostavite ga oko 45 minuta na toplom mjestu i bez propuha da se digne, pokriveno čistom kuhinjskom krpom.
Razvaljajte na oko centimetar debelo, premažite nadjevom i zarolajte. Režite cik-cak da dobijete oblik trokuta.
Kad oblikujete kupus kiflice, stavite ih razmaknute na masnim papirom obložen lim za pečenje i ostavite da se dižu oko pola sata.
Upalite pećnicu da se grije na 200 stupnjeva.
Premažite ih žumanjkom, posipajte s malo sezama i stavite peći 25 do 30 minuta, ovisno koliko su velike.
Sir ocijedite ako je premokar, da izađe višak tekućine. Pomiješajte s jajem i posolite.
Omekšali maslac, jaje i mileram izmiksajte da nastane glatka smjesa. Posolite i umiješajte ribani sir i sjeckanu šunku.
Premažite razvaljano tijesto pasiranom rajčicom, posipajte šunkom i sirom pa origanom.