U posudu stavite glatko brašno, suhi kvasac i malo šećera. Dodajte jaja, malo maslaca i mlako mlijeko. Posolite.
Umijesite glatko tijesto i ostavite ga na toplom mjestu da se udvostruči.
Nakon što se tijesto udvostruči, razvaljajte ga na radnoj podlozi, ali ne pretanko.
U manjoj posudi pomiješajte omekšani maslac, sol, češnjak u granulama i suhi vlasac ili peršin.
Dobro promiješajte kako bi se začini ravnomjerno rasporedili.
Začinjeni maslac nanesite na razvaljano tijesto.
Narežite tijesto na kocke i slažite kocku na kocku u duguljasti kalup za kruh obložen papirom za pečenje.
Ostavite ga još pola sata na toplom da se dodatno digne.
Premažite tijesto razmućenim jajetom i pospite sjemenkama sezama po vrhu.
Stavite kalup u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva i pecite oko 30 minuta ili dok ne dobije zlatno smeđu boju.