Sjedinite toplo mlijeko, kvasac, šećer, jaje, žumanjak i rastopljeni maslac. Pjenjačom miješajte dok se sastojci ne sjedine. Kuhinjskom lopaticom ili drvenom žlicom umiješajte brašno i sol. Miješajte dok se ne počne formirati tijesto.
Tijesto prebacite na lagano pobrašnjenu podlogu i mijesite ga otprilike 8 do 10 minuta.
Tijesto prebacite u dobro nauljenu zdjelu i pokrijte plastičnom folijom. Ostavite da se diže sat vremena ili dok se ne udvostruči.
Razvaljajte tijesto na pobrašnjenoj podlozi na dimenzije pravokutnika, otprilike 0.5 centimetra debljine.
Pomiješajte svježi sir, sok i koricu limuna, rum i grožđice.
Ravnomjerno rasporedite nadjev po tijestu.
Zamotajte tijesto počevši od šire strane, a rubove tijesta dobro zatvorite.
Izrežite rolice na debljinu od 3 cm.
Rolice prebacite u nauljeni okrugli kalup, prekrijte folijom i ostavite na toplom 45 minuta.
Pećnicu zagrijte na 175 stupnjeva.
Pecite 20 do 25 minuta ili dok rubovi blago ne porumene.
Rolice poslužite ohlađene.