Miješajte sastojke za umak dok se šećer ne otopi.
Pomiješajte marinadu u zdjeli, a zatim dodajte govedinu. Marinirajte 30 minuta.
Zagrijte 2 žličice ulja u tavi na jakoj vatri. Pustite da se višak marinade ocijedi, a zatim dodajte govedinu. Kuhajte 3 - 4 minute dok se rubovi ne karameliziraju, a zatim izvadite iz tave. Držite na toplom.
Namočite shiitake gljive 30 minuta u kipućoj vodi. Ocijedite ih, istisnite višak vode, a zatim izrežite na manje komade.
Mrkve i tikvice operite, ogulite i naribajte. Premjestite ih u zdjelu, posolite te ostavite par minut zatim ih ocijedite.
Zagrijte 2 žličice ulja u tavi na srednje jakoj vatri. Kuhajte shiitake gljive 2 minute. Dodajte 1,5 žličice sojinog umaka, 1/4 žličice šećera, 1/2 žličice češnjaka.
Promiješajte 1 minutu, a zatim ih uklonite iz tave.
Dodajte 2 žličice ulja u tavu, dinstajte mrkvu dok ne omekša (5 do 8 minuta), a zatim je uklonite iz tave.
Tikvice također nakratko prodinstajte. Špinat prodinstajte dok ne uvene. Isto učinite i sa klicama.
Pržite jaja u tavi na malo sezamova ulja. Stavite toplu rižu u zdjele.
Na rižu rasporedite povrće i govedinu, na kraju dodajte jaje. Pospite sjemenkama sezama i sezamovim uljem. Poslužite uz Bibimbap umak.