Žumanjke i šećer pjenasto izmiksajte i kuhajte na pari uz stalno miješanje pjenjačom desetak minuta ili dok se smjesa ne zgusne.
Ostavite kremu da se hladi, uz često miješanje da se ne stvore grudice. U ohlađenu kremu dodajte mascarpone i dobro izmiksajte u glatku kremu.
Slatko vrhnje izmiksajte i ručno umiješajte u smjesu žumanjaka, šećera u prahu i mascarponea, na kraju dodajte Baileys i promješajte.
Skuhajte kavu jaču ili slabiju, ovisno kako volite. Važno je da se malo prohladi prije nego što u nju umačete piškote kako se ne bi raspali odmah kod slaganja. U prohlađenu kavu dodajte Baileys.
Svaku piškotu kratko umočite u mješavinu kave i Baileys-a, složite cijeli donji red u posudu koju ćete koristiti kao kalup (40 x 40 centimetara).
Na to stavite prvu polovicu kreme, ponovite red s piškotima i na njih istresite ostatak kreme. Posipajte kakaom u prahu i stavite u hladnjak preko noći kako bi piškoti omekšali.