Zagrijte pećnicu na 165°C i umetnite papirnate košarice za muffine u kalupe za muffine.
U velikoj zdjeli za miješanje pomiješajte mljevene kekse i šećer. Dodajte otopljeni maslac i miješajte dok sve mrvice ne postanu vlažne. Ravnomjerno rasporedite smjesu po svim košaricama i čvrsto je utisnite u dno.
Pecite na 165°C 5 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite sa strane.
Ostavite pećnicu upaljenu na 165°C.
Izmiksajte svježi sir i kiselo vrhnje dok ne dobijete glatku i kremastu smjesu.
Dodajte šećer i aromu vanilije i miješajte dok se potpuno ne sjedine.
Umiješajte jaja, jedno po jedno, stalno miksajući na maloj brzini dok se sve ne sjedini.
Ravnomjerno rasporedite nadjev po svakoj podlozi od keksa, puneći svaku gotovo do vrha.
Pecite na 165°C 17-20 minuta ili dok se površina ne stvrdne.
Izvadite iz pećnice i ostavite da se hladi u kalupu 1 sat, zatim pažljivo izvadite iz kalupa i ohladite u zatvorenoj posudi u hladnjaku 3-4 sata ili preko noći.