Bjelanjke i sol izmiksajte u čvrst snijeg, pa posudu odložite na stranu.
U drugoj posudi miksajte žumanjke i šećer dok ne dobijete gustu smjesu, 2-3 minute.
U smjesu žumanjaka prvo dodajte mlaku vodu i ulje, pa kratko izmiksajte.
Dodajte mješavinu glatkog brašna, praška za pecivo i kakaa pa lagano umiješajte kuhinjskom lopaticom.
Zatim kuhinjskom lopaticom lagano umiješajte i snijeg.
Smjesu ulijte u kalup promjera 18 cm, čije ste dno prethodno prekrili papirom za pečenje.
Stavite u pećnicu koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva, na 35 minuta.
Biskvit ostavite na sobnoj temperaturi kako bi se u potpunosti ohladili dok pripremate kremu. Kada se biskvit ohladi, prerežite ga na 3 jednaka dijela.
Pripremite puding prema uputama na pakiranju, koristeći se količinama navedenim u ovom receptu.
Ostavite na sobnoj temperaturi kako bi se ohladio, pa prije korištenja umiksajte maslac.
Pripremite puding prema uputama na pakiranju, koristeći se količinama navedenim u ovom receptu.
Ostavite na sobnoj temperaturi kako bi se ohladio, pa prije korištenja umiksajte maslac.
Prvi biskvit stavite na radnu površinu, obložite acetatnom folijom pa dodajte polovicu bijele kreme.
Posložite jagode u krug, od sredine prema kraju pa prekrijte ostatkom kreme. Sve lijepo utisnite kako bi sloj bio skladan.
Slijedi drugi biskvit, ponovite prethodni postupak, ali ovaj put s tamnom kremom pa na vrh stavite posljednji biskvit.
Vrhnje zagrijte na laganoj vatri, dodajte čokoladu pa miješajte dok se smjesa ne sjedini.
Odmah prelijte preko torte i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Nakon što se torta ohladila na sobnoj temperaturi, premjestite je u hladnjak na nekoliko sati, kako bi se stisnula.