Maslac rastopite, ponovno ga malo ohladite i ostavite sa strane. U većoj zdjeli sjedinite brašno, šećer i sol. U posebnoj zdjeli istucite jaja, zatim dodajte u posudu s brašnom i miješajte pjenjačom dok se sastojci ne sjedine.
Uz miješanje polagano dodavajte maslac dok se ne poveže. Postepeno ulijte mlijeko i miješajte dok se sastojci ne sjedine. U slučaju da je smjesa malo pregusta, dodajte još malo mlijeka. Posudu prekrijte i ostavite 30 minuta.
Zagrijte tavu za palačinke te dodajte malo ulja ili maslaca. Dolijevajte smjesu za palačinke na tavu pazeći da ne budu predebele. Gotove palačinke vadite na tanjur i prekrijte aluminijskom folijom ili drugim tanjurom. Ostavite ih pokrivene dok pripremate kremu.
Zagrijte slatko vrhnje do vrenja, a čokoladu nasjeckajte na komadiće. Prebacite čokoladu u zdjelu otpornu na toplinu i prelijte je zagrijanim vrhnjem. Ostavite 3 minute te dobro promiješajte kako bi se otopila sva čokolada. Ubacite maslac i promiješajte.
Na pladanj za posluživanje stavite jednu palačinku i premažite je jednom do dvije žlice kreme. Posipajte žličicom mljevenih lješnjaka i stavite drugu palačinku. Premažite je kremom i posipajte lješnjacima. Ponavljajte dok ne potrošite sve palačinke. Ostatak kreme namažite na vrh te posipajte krupno sjeckanim lješnjacima.
Stavite tortu u hladnjak na minimalno 3 sata, najbolje preko noći. Prije posluživanja ostavite na sobnoj temperaturi 15 minuta.