Recepti

Cheesecake u čaši

55min

>> prilagođeno dijabetičarimaBiskvit od bademovog, pirovog i kokosovog brašna s dodatkom jogurta i limuna pruža neodoljivu kombinaciju okusa, a krema od sira i vrhnja za šlag te slatki namaz od jagoda čine savršen spoj koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sladokusce.

Torta od jagoda i mascarpone sira

1h

>> prilagođeno dijabetičarimaOva torta od jagoda i mascarpone sira je ukusna i zdrava alternativa klasičnim tortama. Biskvit je napravljen od bademovog brašna i eritrita, a namaz od jagoda i krema od mascarpone sira su bez dodanog šećera.

Čokoladni brownie

45min

>> prilagođeno dijabetičarimaPripremljen od eritrita, pirovog i bademovog brašna te tamne čokolade zaslađene prirodnim zaslađivačem, ovaj je brownie zdravija alternativa tradicionalnim desertima.

Čokoladni keksi

30min

>> prilagođeno dijabetičarimaUživajte u ukusnim čokoladnim keksima s niskim udjelom ugljikohidrata napravljenim od eritrita i zobenog brašna. Keksi su bez glutena i bez dodanog šećera i gotovi su u samo 30 minuta.

Snickers torta

1h 5min

>> prilagođeno dijabetičarimaČokoladna torta s kikiriki maslacem i karamelom je ukusna poslastica s jednostavnim sastojcima i neodoljivim okusom. Ovaj kolač se sastoji od mekog čokoladnog biskvita koji je preliven karamelom i posut svježim kikirikijem, a preko toga se stavlja krema od mliječne čokolade. Na kraju se torta prelijeva tučenim ganacheom za još bogatiji okus.