Odvojite žumanjke od bjelanjaka.
Zajedno umutite žumanjke i eritrit do pjenastije strukture.
Zatim u smjesu sa žumanjcima dodajte maslinovo ulje i aromu vanilije i umutite mikserom.
Polagano u smjesu sipajte bademovo brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Istucite bjelanjke pa ih polagano i ručno umiješajte u smjesu.
Pecite 15 do 20 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 160˚C.
Stavite sve sastojke u jedan lončić i kuhajte ih na laganoj vatri 15-tak min.
Zatim usitnite sve štapnim mikserom.
Umutite vrhnje za šlag i postepeno mu dodajte eritrit.
Dodajte aromu vanilije.
Zatim u smjesu dodajte mascarpone sir i sve dobro umutite mikserom dok smjesa ne postane kompaktna.
Na biskvit prvo namažite namaz od jagoda, a zatim kremu od mascarpone sira.