Umutite bjelanjke sa šećerom, dodajte žumanjke i dobro izmiksajte. Dodajte ostale sastojke i lagano sjedinite.
Sastojke pomiješajte u manji lonac i ostavite da zavrije, a onda smanjite temperaturu i ostavite da vrije na laganoj temperaturi još 5 minuta.
Hladan biskvit prelijte vrućim preljevom.
Pecite oko 20 minuta na 190°C.
Od litre mlijeka odvojite koliko je potrebno da se razmute gustin i brašno.
Ostatak mlijeka sa šećerom i limunovom koricom pustite da zavrije, a onda umiješajte razmućeno brašno i gustin.
Skuhanu kremu prekrijte folijom i ostavite da se ohladi. U ohlađenu kremu umiješajte maslac sobne temperature i miješajte dok ne postane kremasto.
Vrhnje i čokoladu stavite u lončić i na srednje jakoj vatri istopite i dobro izmiješajte. Rastopljenu čokoladu prelijte po kremi i ostavite u hladnjaku da se ohladi, najbolje preko noći.