Izmiksajte maslac sa šećerom, pa dodajte ulje i mlijeko. Dodajte jedno po jedno jaje i lagano miksajte. Na kraju dodajte mješavinu brašna, kakaa i praška za pecivo.
Ulijte u kalup dimenzije 32x21cm obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C oko 20 minuta. Provjerite čačkalicom je li biskvit dovoljno pečen.
Kuhajte mlijeko sa šećerom i aromom vanilije. Kad zavrije, smanjite vatru i postupno dodajte pšeničnu krupicu, cijelo vrijeme miješajte pjenjačom.
Kuhajte dok se ne zgusne i odmah dodajte kokosovo brašno. Maknite s vatre i umiješajte maslac izrezan na komadiće. Toplom kremom premažite ohlađen biskvit.
Vrhnje za šlag zagrijte i dodajte čokoladu izlomljenu na kockice. Miješajte dok se ne otopi, malo ohladite i prelijte po kremi.
Sve skupa dobro ohladite prije rezanja.