Recepti

Kolač s marelicama i kokosom

50min

Brzi desert s marelicama i kokosom, lagani kolač i neodoljiva kombinacija ova dva sastojka, prema receptu naše čitateljice Slave Hodak iz Facebook grupe Index Recepti: Što ste danas kuhali?

Štrudla s višnjama i orasima

40min

Raskošna štrudla od višanja s nadjevom obogaćenim orasima, prema receptu naše čitateljice Slave Hodak iz Facebook grupe Index Recepti: Što ste danas kuhali?

Palačinke punjene mljevenim mesom

55min

Zapečene palačinke punjene mljevenim mesom, brz i ukusan recept naše čitateljice Slave Hodak iz Facebook grupe Index Recepti: Što ste danas kuhali?

Slatka pletenica

55min

U Facebook grupi Index Recepti: Što ste danas kuhali? možete pronaći mnoštvo recepata naših čitatelja, a evo jednog koji je trenutno vrlo popularan."Jučer se dogovorim s kolegicom Austrijankom da dođe kod mene na doručak. Pita me koje pecivo da kupi i što da ponese, velim joj: "Nemoj ništa, ja ću ispeći nešto". I tako sam sinoć nakon posla napravila ovaj fini slatki kruh, on je kod Austrijanca broj jedan za doručak", napisala je ispod objave u grupi naša čitateljica Slava Hodak."Hoću recept", "Kako dobro izgleda, a sigurno je odličan za papati. Dajte nam recept ako može", "Odlično izgleda", "Mmmmm", neki su od komentara.

Slavina pečena piletina

(7)
50min

Pečena piletina po receptu Slave Hodak iz grupe Index Recepti: Što ste danas kuhali?