Uz miješanje otopite čokoladu i maslac na pari i pustite smjesu da se ohladi.
Izvažite suhe sastojke pa ih promiješajte.
Odvojite žumanjke od bjelanjka pa žumanjke umutite zajedno sa eritritom.
U smjesu žumanjka i eritrita dodajte mlaku smjesu čokolade i maslaca te sve skupa izmiješajte.
Zatim dodajte suhe sastojke i sve skupa izmiješajte.
Na kraju lagano i ručno umiješajte i bjelanjke u postojeću smjesu.
Ulijte smjesu u kalup za torte promjera 18 cm. Moguće je raditi i u većem samo što će torta ispast niža.
Pecite 15 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180˚C ili dok na štapiću za provjeru ne ostanu mrvice.
Izmiksajte vrhnje za šlag.
Otopite čokoladu.
Pomiješajte mascarpone sir i eritrit (dobro sjedinite s mikserom).
Otopljenu i ohlađenu čokoladu dodajte u sir.
Kad je sve dobro umiješano, postepeno dodajte istučeno vrhnje i ručno umiješajte u kremu.
Otopite sva sastojke na pari.
U malom lončiću otopite sve sastojke na laganoj vatri uz stalno miješanje.
Pečeni biskvit prvo premažite slojem karamele. Na sloj karamele pospite nasjeckani kikiriki.
Preko kikirikija namažite sloj kreme od mliječne čokolade i mascarpone sira.
Ohladite tortu najmanje 1 sat kako bi se svi slojevi dobro stvrdnuli.
Nakon što se torta stegne, izlijte tučeni ganache na vrh torte i zagladite ga pomoću lopatice.
Ponovno stavite tortu u hladnjak na 30-45 minuta da se sloj ganachea stegne.
Nakon što se sloj ganachea stegne, narežite tortu na kriške i poslužite ohlađenu.