Odvojite bjelanjke od žumanjka, pa ih s prstohvatom soli istucite u snijeg.
U drugoj posudi miksajte žumanjke sa šećerom, dodajte kesten pire, rum i krušne mrvice. U dobivenu smjesu lagano umiješajte snijeg.
Pripremite kalup promjera 20 cm i obložite ga papirom za pečenje. Smjesu izlijte u pripremljeni kalup.
Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva i pecite smjesu otprilike 15 minuta. Izvadite biskvit, lagano ga izbodite s čačkalicom i prelijte mlijekom.
Višnje očistite od koštica. Manji lonac stavite na laganu vatru, dodajte očišćene višnje i šećer pa kuhajte otprilike 5 minuta. Maknite s vatre, ubacite gustin, promiješajte i kratko vratite na laganu vatru da se smjesa zgusne. Ostavite sa strane dok pripremate ganache.
Zakuhajte slatko vrhnje i prelijte preko usitnjene čokolade. Ostavite minutu do dvije, a zatim miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Ganache premažite u tankom sloju na biskvit, a zatim na njega poslažite višnje. Prelijte ostatkom ganacha. Stavite u hladnjak na par sati ili preko noći. Izvadite iz kalupa, narežite i poslužite.