Pećnicu zagrijte na 170 stupnjeva. Kalupe promjera 18 cm obložite papirom za pečenje ili namastite i pobrašnite.
U zdjeli pomiješajte suhe sastojke. U drugoj zdjeli pjenasto umutite jaja sa šećerom i vanilin šećerom.
Dodajte ulje, mlijeko i prosijane suhe sastojke.
Promiješajte sve sastojke.
Smjesu podijelite na 5 dijelova i izlijte u kalupe.
Svaku koru pecite otprilike po 12 minuta (ovisno o jačini pećnice) - provjerite čačkalicom. Pečene biskvite ohladite.
Mascarpone i Nutellu držite na sobnoj temperaturi nekoliko sati prije početka pripreme. Napolitanke i lješnjake grubo usitnite.
Mascarpone pjenasto umutite pa dodajte Nutellu. Posebno umutite slatko vrhnje. Povežite obje smjese špatulom.
Dodajte lješnjake i napolitanke. Kremu podijelite na 4 dijela.
Maslac i čokoladu otopite na pari.
Maknite s vatre pa dodajte slatko vrhnje. Ohladite i pustite da se smjesa stegne.
Na tanjur za posluživanje složite prvi biskvit. Premažite četvrtinom kreme.
Ponovite postupak dok ne potrošite sve biskvite i kremu. Zadnji sloj je biskvit.
Tortu sa svih strana premažite ganacheom i dobro je ohladite prije posluživanja.