Naranče prokuhajte sa šećerom i vodom, 5-10 minuta.
Dobro ih ocijedite, zatim lim za pečenje (veličine 25x35 cm) obložite papirom za pečenje i na dno rasporedite kuhane naranče.
Žumanjke, šećer i vanilin šećer dobro umutite.
Bjelanjke istucite u snijeg.
Žumanjcima dodajte ulje, mlijeko, brašno s praškom za pecivo, limunovu koricu i na kraju snijeg od bjelanjaka.
Dobivenom smjesom prelijte naranče i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 175 stupnjeva oko 12 minuta.
Dok se biskvit peče, pomiješajte želatinu s malo vruće vode da se otopi, a zatim je ulijte u sok od naranče.
Dobivenu smjesu tanko razlijte u prikladnu posudu i ohladite.
Napravite jednostavnu kremu od mascarponea, šlaga, šećera i arome vanilije.
Na ohlađeni biskvit stavite sloj kreme. Na kremu stavite na tanke trake izrezan žele od naranče.
Pažljivo zarolajte roladu i uživajte!