Zagrijete pećnicu na 180˚C i pripremite kalupe. Možete ih ispeći u kalupima za muffine ili u klasičnom limu za pečenje pa kasnije usitniti bazu.
Jaje istucite sa eritritom dok se smjesa ne udvostruči i postane pjenasta.
Pomiješajte kokosovo, bademovo i pirovo brašno te im dodajte prašak za pecivo, sol i naribanu koricu limuna.
Umiješajte suhu smjesu u smjesu jaja i ertrita jaje te dodajte ulje, jogurt i mlijeko.
Smjesom napunite kalupe ili izlijte u lim za pečnje.
Pecite oko 20 minuta na 180 stupnjeva.
Ukoliko ne koristite kalupe za muffine, biskvit možete kidati na komadiće i tako slagati u čaše.
Izmiksajte krem sir sa eritritom, a vrhnje za šlag zasebno istucite.
Kada se sir sjedinio sa eritritom dodajte istučeno vrhnje za šlag i aromu vanilije.
Na laganom programu sve skupa izmiješajte mikserom.
Kremu ostavite hladiti sat vremena te nakon hlađenja prebacite u slastičarsku vrećicu radi lakšeg slaganja u čašu.
Sve sastojke stavimo u lončić i kuhamo na laganoj vatri dok nam jagode ne omekšaju, a smjesa ne postane gusta. Otprilike je potrebno oko 10 do 15 minuta.
Da biste sastavili desert, pečenu bazu kolača možete rastrgati u male komade i složiti na dno čaša ili šalica.
Zatim iz slastičarske vrećice istisnite smjesu krem sira do jedne trećine šalice.
Žlicom dodajte sloj namaza od jagoda.
Istisnite još jedan sloj smjese od krem sira i završite slojem namaza od jagoda
Količinu svake komponente koja se koristi u slaganju možete prilagoditi osobnim preferencijama.