Pomiješajte mljevene kekse i maslac.
Dobivenu smjesu utisnite u kalup promjera 24 cm.
U posudi pomiješajte krem sir, šećer, jaja, sok i koricu limuna te malo arome vanilije. Kremu izradite ručno pjenjačom, bez upotrebe miksera.
Dobivenu kremu lagano prelijte preko pripremljene podloge kako se podloga ne bi digla.
Cheesecake stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 160-170 stupnjeva.
Pecite ga 40-45 minuta, odnosno dok se vrh kreme od sira malo ne stisne i postane poput pudinga.
U posudi pomiješajte mileram sa šećerom i malinama u prahu (dehidrirane maline).
Prelijte ovu smjesu preko ispečene kreme od sira.
Sada vratite cheesecake u već ugašenu pećnicu. Ostavite ga unutra još 10 minuta.
Cheesecake je potrebno dobro ohladiti, najbolje preko noći.