U manjem loncu zagrijte maslac i kokosovo mlijeko (inače, možete ga kupiti u konzervi u svim većim trgovinama).
Maknite s vatre pa umiješajte nasjeckanu bijelu čokoladu. Nemojte vraćati na vatru, samo miješajte pjenjačom i otopit će se.
Stavite sa strane pa na suhoj tavi popržite kokos i listiće badema. Listiće badema možete prije toga ugrubo nasjeckati nožem, ali i ne morate.
Nemojte da vam kokos i bademi zagore, vrtite ih na laganoj vatri dok ne osjetite da su pustili miris. Ne smiju dobiti boju, eventualno skroz malo, ali bitno je da ne izgore.
Umiješajte tostirane bademe i kokos u smjesu kokosovog mlijeka, maslaca i bijele čokolade. Promiješajte da se sve ravnomjerno rasporedi i stavite u staklenku.
Prosijano brašno, sol i šećer pomiješajte u odgovarajućoj posudi.
Uz pomoć pjenjače dodajte jedno po jedno jaje, mineralnu vodu, mlijeko i nekoliko kapi ekstrakta vanilije.
Sve dobro sjedinite pa dodajte kakao u prahu i još jednom dobro promiješajte.
Pokrijte i ostavite da stoji 10 minuta.
Palačinke ispecite s obje strane na srednje jakoj vatri uz malo ulja.
Palačinke nadjenite kremom i zarolajte.