Razdvojite žumanjke od bjelanjaka. Izmiksajte žumanjke i šećer te postepeno dodajte ostale sastojke.
Na kraju napravite snijeg od bjelanjaka te ga lagano umiješajte u prvu smjesu. Biskvit rasporedite u kalup za tortu (koristila sam promjera 26 cm, može i veći).
Pecite 30 minuta na 180 stupnjeva. Pečeni biskvit možete po želji malo natopiti mlijekom ili sokom od jabuke.
U posudu na vatru stavite većinu vode (amlo će vam trebati za razmutiti prašak za puding), šećer, limun, vaniliju i cimet te pustite da zakipi.
Tada u vodu stavite očišćene i sitno narezane jabuke te ih kuhajte 10-tak minuta na laganoj vatri.
U drugoj posudi pomiješajte ostatak vode s pudingom. Smjesu ulijte u jabuke te miješajte na laganoj vatri dok se zgusne. Toplo prelijte preko biskvita.
Kada se sloj od jabuka ohladi, izradite slatko vrhnje te ukrasite kolač.