Električnim mikserom izmiksajte cijela jaja sa šećerom i vanilin šećerom dok smjesa ne pobijeli.
Smanjite mikser na najmanju brzinu pa dodajte vruću vodu, ribanu koricu naranče i brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Na kraju umiješajte sitno ribanu mrkvu i mljevene lješnjake.
Smjesu ulijte u kalup dimenzija 38 x 28 cm obložen papirom za pečenje.
Pecite 15 do 20 minuta na 180°C.
Ohlađeni biskvit prerežite okomito na dva dijela i pokapajte sokom od naranče.
Pomiješajte jogurt sa šećerom u prahu, aromom vanilije i medom.
Pripremiti želatinu prema uputama na pakiranju sa 4 žlice hladne vode
Zagrijte želatinu da se otopi.
Izmiksajte želatinu i smjesu od jogurta i meda kako se ne bi stvorile grudice.
Mekše izmiksajte vrhnje za šlag i ručno ga umiješajte u smjesu jogurta i želatine.
Polovicu biskvita premažite polovicom kreme. Poklopite drugim biksvitom i premažite ostatkom kreme.