Otkoštite ih (ako već nisu) i namočite u vodi barem sat vremena prije pripreme.
U blenderu usitnite kikiriki, 50g datulja, 2 žlice kokosovog ulja i 2 žlice vode dok se sve ne povežu u gustu smjesu. Tu smjesu utisnite u kalup za tortu i pravilno rasporedite.
U blender stavite 250g datulja, kikiriki maslac, žličicu soli, 3 žlice kokosovog ulja i miksajte dok ne dobijete glatku smjesu (nekoliko minuta). Tu kremu stavite na utisnutu podlogu i pravilno je rasporedite po kalupu.
Na 2 žlice kokosovog ulja rastopite čokoladu za kuhanje i dodajte pola žličice soli. Kad se rastopi čokolada, ostavite nekoliko minuta da odstoji. Prelijte tortu ravnomjerno sa rastopljenom čokoladom.
Tortu stavite u zamrzivač minimalno 4 sata kako bi se stisnula i kako bi je mogli rezati. Prilikom rezanja, namočite nož u kipuću vodu, prebrišite ga krpom i režite tortu. Ovako ćete dobiti ljepše komade torte i bit će vam lakše rezati.