Izdrobite kvasac te dodajte žličicu šećera, prelijte mlakim mlijekom i ostavite da se diže.
U međuvremenu pomiješajte ostale sastojke za tijesto te unutra dodajte dignuti kvasac. Rukama zamijesite glatko tijesto (tako dugo dok se više ne lijepi za prste) pa ga pokrijte i ostavite da se diže oko 1 sat.
Dok se tijesto diže pripremite sjemenke koje mislite dodavati te pomiješajte žumanjak s malo ulja.
Uzmite dignuto tijesto te ga na pobrašnjenoj površini razvaljajte i u tankom sloju premažite s polovicom pripremljenog žumanjka s uljem.
Drugu polovicu žumanjka i ulja ostavite za premaz na kraju. Zarolajte tijesto u roladu te režite rolice/pužiće iste debljine (možete rezati i nožem, a možete se poslužiti i koncem).
Poredajte ih u tepsiju, premažite drugom polovicom smjese, dodajte malo krupne soli te sjemenke prema vlastitom ukusu.
Pecite na 180 stupnjeva oko 25 minuta, dok ne porumene.