Svaki kalupić za šape nauljite. Najlakše i najbrže ćete to učiniti prstima.
Dobro (ručno) izmiješajte maslac, šećer, sitno kokosovo brašno, ulje i mlijeko pa dodajte 3-4 žlice glatkog brašna i 1/2 praška za pecivo.
Postupno dodajte još brašna, sve dok vam se tijesto ne prestane lijepiti za prste. No, tijesto ne smije biti tvrdo.
U svaki kalupić dodajte i utisnite tek toliko tijesta koliko u njega može stati.
Kalupiće prebacite na lim za pečenje i pecite u zagrijanoj pećnici 18-24 minute na 160 stupnjeva s uključenim gornjim i donjim grijačem.
Što ih dulje pečete, oni će biti rumeniji. Postupak (punjenja kalupića) i pečenja ponavljajte sve dok ne potrošite tijesto.
Po vađenju iz pećnice odmah uzimate jedan po jedan kalupić i njime lagano tucnete o podlogu da bi šapica ispala.
Ohlađene šapice pospite šećerom u prahu.