Bezglutenski čokoladni orašar

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
10min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Bezglutenski čokoladni orašar
Bezglutenski čokoladni orašar
Bezglutenski čokoladni orašar

Čokoladno, orašasto, lagano i bez pečenja.

Sastojci

Broj porcija
8
200 gtamne čokolade
70 mlbademovog ili zobenog mlijeka
150 gmaslaca
50 gmljevenih badema
50 gmljevenih oraha
2 žlicegrubo nasjeckanih lješnjaka
50 gkokosovog brašna (kokosovo brašno može se zamijeniti samljevenim digestive keksima)

Priprema

U loncu otopite čokoladu i maslac, te na kraju dodajte zobeno ili bademovo mlijeko.


U smjesu dodajte lješnjake, orahe, bademe te kokosovo brašno (kekse ako ne preferirate kokos).


Stavite u posudu ili tacnu obloženu papirom za pečenje.


Ostavite u frižideru minimalno 3 sata da se kolač stisne. Nakon hlađenja skinite papir za pečenje i narežite na kockice.

Ana Galijan
Ana Galijan