Od svih navedenih sastojaka zamijesite tijesto. Stavite na toplo, pokriveno, da se diže sat i pol.
Nakon toga tijesto prebacite na radnu površinu, koju ste prethodno posipali brašnom.
Razvaljate na cca 1 cm debljine, potom čašom ili okruglim kalupom izrežite tijesto.
Skuhajte gušći puding u mlijeku sa šećerom. Malo prohladite prije punjenja kroasana.
Svaki komad tijesta razvaljajte u ovalni oblik. Na gornji dio stavljajte malu žličicu pudinga i malu žličicu pekmeza.
Donji dio izrežite na trakice do polovice. Zatim motajte tijesto od nadjeva prema trakicama i pazite da se trakice lijepo rasporede.
Gotove kroasančiće prebacite na pleh, obložen papirom za pečenje.
Ostavite da se malo dižu, potom premažite žumanjkom, koji ste razrijedili s malo mlijeka, te posipajte listićima badema.
Stavite peći u zagrijanu pećnicu, na 200 stupnjeva, cca 20 min. (ovisno o pećnicama).
Pečene posipajte šećerom u prahu.