Miksajte žumanjke i šečer u prahu dok ne pobijele pa dodajte rum, sol, limunovu koricu i mljevene lješnjake s brašnom.
Promiješajte pa dodajte otopljeni maslac.
Miksajte bjelanjke dok ne postanu čvrsti pa postepeno dodajte 15 g šećera pa ih iskrenite u nekoliko puta oprezno miješajući spatulom u smjesu sa žumanjcima.
Pouljite mini kalupe za muffine pa ih napunite do 2/3. Pecite oko 15 min na 180°C.
Ugrijte u lončiću vrhnje za kuhanje. Želatinu stavite u zdjelicu s hladnom vofom da nabubri.
Otopite na pari bijelu čokoladu i dodajte joj želatinu pa sve ohlađeno stavite u vrhnje za kuhanje i štapnim mikserom izmiksajte.
Stavite u dresir vrećicu i cijelu noć ostavite u frižideru pa ujutro ukrasite tijesto kremom, a po njoj stavite par poprženih lješnjaka.